سه شنبه ۷ آذر۱۴۰۲

مریم جاهدمنش

دکتر مریم جاهدمنش

متخصص ارتودنسی

تلفن :021-22674459

تهران ،فرمانیه ،انتهای بلوار اندرزگو، قبل از بلوار کاوه ، خیابان محمدی ، پلاک 2 ، وا

فرهاد صدرالدینی

دکتر فرهاد صدرالدینی

متخصص ارتودنسی

تلفن :۴۴۰۱۷۲۵۴

شمال تهران: بلوار اندرزگو-میدان ندا-ساختمان بانک شهر-ط۳-واحد۹ ، ۲۲۸۴۱۰۹۵ غرب تهران

اطلاعات مفید که قبل ارتودنسی باید بدانید

اگر کودک شما دارای دندانهای کج و کوله یا فک ناهمتراز می باشد، به یک بهتر است قبل از ۱۵ سالگی به متخصص ارتودنسی برای پیشگیری مراجعه کنید.در ادامه دلایل این موضوع و اصلی ترین سوالاتی که در این رابطه وجود دارد را برای شما از زبان دکتر مهریزی دارای بورد تخصصی آورده ایم. در بخش نظرات نیز میتوانید تمامی سوالات خود را مستقیما با ایشان مطرح کنیدو یا سوالات دیگران را مشاهده کنید.


در این مقاله سعی داریم سوالاتی که از متخصص دارید را جواب بدهیم و راهنمای خوبی برای والدین کودکان که نیاز به ارتودنسی دارند باشیم.

انواع براکت ارتودنسی 

امروزه تعدادی از تجهیزات در دندانپزشکی استفاده زیادی دارند. اما براکت ها هنوز هم ابزار اصلی برای یکدست کردن دندان ها و درست کردن طرز قرارگیری دندان ها روی همدیگر می باشند. براکت از طریق فشار آوردن به دندان ها و فک عمل می کند تا آنها را به جایگاه مطلوب جابجا کند.
براکت ها مانند گذشته از فلزهای درخشان ساخته نمی شوند. اکنون گزینه های بسیار بیشتری در دسترس هستند. قبلا دندان ها کاملا با بند و فلز پوشانده می شدند. اما امروزه، همه دندان ها به صورت مستقیم به یکدیگر وصل می شوند.

براکت ها ممکن است از این مواد ساخته شوند:

  • فولاد ضدزنگ
  • سرامیک
  • پلاستیک
  • ترکیبی از مواد مختلف

چنین چیزی می تواند ظاهری نامرئی یا به رنگ دندان را برای براکت ها فراهم کند. در زمان مناسب، سیم را می توان از موادی مانند نیکل ، تیتانیوم یا مس تیتانیوم درست کرد. این مواد ممکن است دوام بیشتری داشته باشند و نسبت به سیم های فولادی به تنظیم کمتری نیاز دارند.
اکنون می توانید قالب های کاملا نامرئی را نیز پیدا کنید. اینها می توانند دندان ها را بدون نیاز به بریس و سیم های قدیمی کاملا یکدست کنند.

آخرین مطالب پزشکی متخصص ارتودنسی

آخرین مقالات پزشکان متخصص ارتودنسی

معرفی بیماری های متخصص ارتودنسی