جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲

درمان قطعی بیماری صرع با رعایت نکات زیر

تاریخ : 1394/10/22 درمان قطعی بیماری صرع با رعایت نکات زیر

درمان صرع

صرع را چگونه می توان درمان کرد و مشکلات ناشی از آن با چه روش هایی برطرف خواهند شد آیا این بیماری درمان قطعی دارد و نظر متخصصین مغز و اعصاب در این مورد چیست؟

یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب گفت: صرع بیماری قابل درمانی است و نسبت به بیماری های دیگر مانند دیابت و آسم قابل درمان تر است به طوری که حدود 76 درصد بیماران اگر به طور مرتب داروهای خود را مصرف کنند و در نتیجه آن ام آر آی آنها طبیعی شود، می توانند بنا به صلاحدید پزشک، بعد از سه تا پنج سال از زمان شروع بیماری داروها را قطع کنند.

 دکتر طیبه عباسیون متخصص بیماری های مغز و اعصاب و عضو هیات مدیره انجمن صرع ایران در آستانه برگزاری دوزادهمین کنگره بین المللی صرع ایران در مورد ویژگی های بیماری صرع گفت: صرع بیماری قابل درمانی است و نسبت به بیماری های دیگر مانند دیابت و آسم قابل درمان تر است به طوری که حدود 76 درصد بیماران اگر به طور مرتب داروهای خود را مصرف کنند و در نتیجه آن ام آر آی آنها طبیعی شود، می توانند بنا به صلاحدید پزشک، بعد از سه تا پنج سال از زمان شروع بیماری داروها را قطع کنند.

 

حتما بخوانید: علائم و راه های درمان بیماری صرع

 

وی افزود: در طول مدت مصرف دارو (پنج سال اولیه) نیز بیمار زندگی کاملا نرمالی دارد و می تواند مانند سایرین به امور روزمره خود بپردازد.
عباسیون با اشاره به اینکه افراد بسیار زیادی هستند که به رغم ابتلای به صرع، بسیار موفق اند، اضافه کرد: افراد بسیار مشهوری مانند ناپلئون و ژولیت سزار مبتلا به صرع بودند و در حال حاضر مبتلایانی در بین ورزشکاران ایرانی داریم که بسیار موفق هستند.
وی گفت: مبتلایان به این بیماری نباید از جامعه مطرود شوند زیرا آنها می توانند زندگی نرمال خود را تنها با محدودیت های خفیفی ادامه دهند، به تحصیل بپردازند، شغل مورد علاقه خود را داشته باشند و حتی ازدواج کنند و در زمینه ازدواج به خصوص مردان مبتلا به صرع هیچ مشکلی ندارند و فقط زنان در هنگام بارداری باید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارند.

دلایل ابتلا به صرع
عباسیون اظهار کرد: جامعه نباید به این بیماری به گونه ای نگاه کند که مبتلایان به صرع باید مطرود شوند زیرا آنها می توانند در جامعه حضور فعالی داشته باشند و فقط در 2 یا 3 شغل مانند خلبانی و غواصی و کار در ارتفاع نمی توانند وارد شوند اما قادر به اشتغال در سایر مشاغل هستند.
وی افزود: بیشتر مبتلایان به صرع، افرادی باهوش و مستعد هستند و حتی پزشکان و متخصصان زیادی داریم که مبتلا به این بیماری هستند. بنابراین نباید از بیمار صرعی ترسید بلکه باید با آنها برخورد عادی داشت.

 

حتما بخوانید: علائم و راه های درمان بیماری صرع


عضو هیات مدیره انجمن صرع ایران در خصوص شیوع این بیماری گفت: در تمام جوامع یک درصد جمعیت مبتلا به صرع هستند و بر این اساس می توان گفت که حدود 700 تا 800 هزار صرعی در ایران وجود دارند که با اضافه کردن این تعداد به اطرافیان و خانواده های آنها، حدود 3 تا 4 میلیون ایرانی درگیر این بیماری و مسائل حواشی آن هستند.
عباسیون در تعریف بیماری صرع اظهار داشت: صرع به علت ایجاد ایمپالس ناگهانی و گذرای سلول های مغز ایجاد می شود که سبب بروز علائم یا حرکاتی غیرارادی و گذرا در بیمار می شود.

---------------------------------

دکتر خدیجه تهرانی

دکتر خدیجه تهرانی

متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات و الکترو فیزیولوژی بالینی


*خدمات درمانی خانم دکتر خدیجه تهرانی:*
سکته مغزی _ تشنج(صرع) _ انواع سر درد
انواع سرگیجه_انواع ضعف و فلج عضلانی
دردهای ناشی از دیسک های ستون فقرات
M.S _ اختلالات حرکتی و پارکینسون
اختلالات حافظه و آلزایمر
افسردگی و اظطراب

*خدمات خانم دکتر خدیجه تهرانی:*
داپلر رنگی عروق مغز و گردن
نوار مغزی _ نوار عصب و عضله _ نوار چشم

*مسئولیت های علمی خانم دکتر خدیجه تهرانی*
استادیار دانشگاه (عضو هیئت علمی دانشگاه)
رئیس کمیته درمان انجمن دیستروفی عضلانی ایران
و عضو هیات مدیره انجمن دیستروفی ایران

نشانی: خیابان شریعتی، جنب بیمارستان ایرانمهر، خیابان کودکان غزه( پورمشکاتی)، ساختمان پزشکان بزرگمهر، طبقه 5

شماره تماس: 22617305

---------------------------------

کانال اینستاگرام خانه پزشگان

کانال تلگرام خانه پزشکان

اشتراک گذاری : 

شما هم می توانید نظر خود را ارسال کنید.


نظرات کاربران


F.jafari
1400/06/05

سلام وقت بخیر من ۱۱ سال مبتلابه صرع هستم و قرص کاربامازپین مصرف میکنم و به رشته معماری علاقمندم.
تحصیل دراین رشته مجاز هست و صرع قابل درمان هست؟

حسن حسنی
1397/07/29

سلام . من پسری دارم 25 سالشه . بدون هیچ سابقه ای. از اوایل امسال دچار حملات عصبی میشه که توام با رعشه و لرزش هست . الان هم طبق توصیه ی پزشک از قرص لوبل 500 استفاده میکنه . ولی این حملات قطع نشده و تقریبا ماهی یکبار اتفاق میافته .تمامی ازمایشات هم تا بحال هیچی نشان نداده . لطفابفرمایید. چرا اینچنین شده . ایا اصلا این حملات حملات صرع هست یا نه یک واکنش عصبیست .ایا ورزش برای او خوب است یا نه . همچنین شماره و ادرس دکتر خدیجه تهرانی رو بفرمایید .ممنونم

حسن حسنی
1397/07/29

موارد مطرح شده بسیار مفید و ارزندهاست . امیدوارم با استفاده نمودنئاز نظرات مشترکین . خمواره نسخههای مناسب و مفید برای بیماران تجویز شود

حسین آریا
1397/02/01

من 25 سال مریضی صرع دارم که فقط موقع که خواب هستم اتفاق میفته در بیداری میتونم کنترلش کنم ( قرص ها یک روز نخورم فقط سر درد میشم) و احتمال در خواب بگیره زیاده. من که ناامید شدم از خوب شدنم

خانه پزشکان
1396/12/14

این پاسخ توسط خانم دکتر خدیجه تهرانی متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات پاسخ داده شده
سلام اگر با فنوباربيتال ودپاكين هم تشنجات كنترل بوده وحال عمومی بهتر بوده
مجددا همان تركيب دارويي را مصرف كنيد

نصیبه صفری
1396/12/10

سلام من17سال بخاطر ی تب شدیدتشنج کردم وروزای اول خیلی حمله داشتم حالا2سال یاسالی ی بارهمچین میشم وحالادکترعوض کردم که دپاکین وترازولکسنوشته که کوفتگی وبدن دردامونموبریدوبی حسم کرده ولی پیش دکترقبلی فنوباربیتال ووالپروات مصرف داشتم که خیلی بهتربودم حالاراهنماییم کنیدچیکارکنم ممنون میشم

محسن
1396/09/25

من چند سال تحت درمان هستم ولی کاربامازپین جوابگوی بیماری ام نشد
مدت۴سالی میشود ک دپاکین تجویز شده برام ولی الان تعداد حملاتم۵ برابر شده یعنی ماهی یکبار دکترم داروی لوبل۵۰۰را نیز اضافه کرده ولی فایده ای ندارد لطفا کمکم کنید

طارق
1396/08/12

من بسری دارم این جن صال از بیماری های صرع داره و اروپا میبره تگریتول200 ودیباکین200 هرروز دوباره میبره دو قرص صبح ودوقرص شب از هر دارو خوبه الان اگر زحمتی نیست ممکنه علاج نهایی یا عمل جراحی میشه

حسین صابری
1396/08/02

با سلام،من پنجاه سال دارم از حدود سال 68 با مشکل صرع روبرو شدم، اما متاسفانه پیگیری بیماری ام نبودم،الان حدود پانزده سال است که مرتب دارو مصرف میکنم اما هرگز نه تنها بهتر نشدم بلکه این بیماری در من پیشرفت داشته، در حال حاضر خسته شده ام و سه ماه که دیگر هیچ داروی استفاده نمی کنم.البته وضعم مثل زمانی است که دارو میخوریم.چکار کنم....؟

علی برزگر
1395/08/06

با سلام لطفاً شماره تماس مطب خانم دکتر طیبه عباسیون یا از پزشکان فوق تخصص در زمینه صرع را محبت فرمایید با تشکر

معرفی بیماری های فوق تخصص صرع

درمان قطعی بیماری صرع با رعایت نکات زیر

درمان قطعی بیماری صرع با رعایت نکات زیر

صرع را چگونه می توان درمان کرد و مشکلات ناشی از آن با چه روش هایی برطرف خواهند شد آیا این بیماری درمان قطعی دارد و نظر متخصصین مغز و اعصاب در این مورد چیست؟

آخرین مطالب پزشکی فوق تخصص صرع

  • علائم و راه های درمان بیماری صرع

    علائم و راه های درمان بیماری صرع

    انواع بیماری صرع - داروهای بیماری صرع - علائم بیماری صرع - رژیم غذایی بیماران صرع | صرع چیست؟ صرع نوعی اختلال مزمن در سیستم عصبی است که بر روی 65 میلیون نفر در سراسر جها

آخرین مقالات پزشکان فوق تخصص صرع